Splendor bike engine running off problem

Tutto sul fai da te! Montaggio, smontaggio, sostituzione pezzi, ecc...

Splendor bike engine running off problem

Messaggioda ClintBarton » ven ago 03, 2018 7:39 am

Hello,

My splendor bike have running off issue. While am driving the bike its suddenly off the engine, if i suddenly use the clutch and slow the speed and increase the accelerator bike then engine running normally. I checked with all the hero shops mechanics and serviced also, but still issue is not cleared. Can you please help to find the issue.

Any help will be apprecited.

I didn't find the right solution from the Internet.

References:
https://www.heromotocorp.com/en-in/foru ... ?f=7&t=110
Animated Commercial

Thank you.
Avatar utente
ClintBarton
 
Messaggi: 13
Iscritto il: gio mag 31, 2018 11:02 am

Re: Splendor bike engine running off problem

Messaggioda rashid sunderrashidsund » lun giu 03, 2019 6:39 pm

ClintBarton ha scritto:Hello,

My splendor bike have running off issue. While am driving the bike its suddenly off the engine, if i suddenly use the clutch and slow the speed and increase the accelerator bike then engine running normally. I checked with all the hero shops mechanics and serviced also, but still issue is not cleared. Can you please help to find the issue.

Any help will be apprecited.

I didn't find the right solution from the Internet.

References:
https://www.heromotocorp.com/en-in/foru ... ?f=7&t=110
Animated Commercial

Thank you.

amma two wheeler scheme
Avatar utente
rashid sunderrashidsund
 
Messaggi: 2
Iscritto il: lun giu 03, 2019 6:29 pm

Re: Splendor bike engine running off problem

Messaggioda rashid sunderrashidsund » mar giu 04, 2019 10:18 am

ClintBarton ha scritto:Hello,

My splendor bike have running off issue. While am driving the bike its suddenly off the engine, if i suddenly use the clutch and slow the speed and increase the accelerator bike then engine running normally. I checked with all the hero shops mechanics and serviced also, but still issue is not cleared. Can you please help to find the issue.

Any help will be apprecited.

I didn't find the right solution from the Internet.

References:
https://www.heromotocorp.com/en-in/foru ... ?f=7&t=110
Animated Commercial

Thank you.
Avatar utente
rashid sunderrashidsund
 
Messaggi: 2
Iscritto il: lun giu 03, 2019 6:29 pm


Torna a Meccanica

Chi c’è in linea

Visitano il forum: Nessuno e 0 ospiti

cron